Mijn ambities

Ben heden werkzaam als Digitalisering Operator. Ik werk met scan aparatuur en met een computer om afbeeldingen te controleren en te bewerken (Croppen).

Het is mijn ambities om ooit SEO specialist te worden. Het is een mooie vak en een uitdaging om websites goed te laten ranken in zoekmachines, en natuurlijk de grootste concurrenten te verslaan in Google. Kwaliteit is voor mij het belangrijkste.

Mijn gegevens
Leeftijd:
49
Tel.:
0619477222
Adres:
van de Veldelaan 66,
1816 PE Alkmaar
Rijbewijs:
Geen auto in bezit maar wel rijbewijs B
Mijn skills
Computer vaardigheden
99%
Technisch inzicht
75%
Oplossing gericht
80%
Creativiteit
80%
Mijn Nederlans
100%
Mijn Engels
25%
Werk ervaring

Juli 2021 - Heden

Operator Digitalisering
Bedrijf: Picturae BV

Als operator scan ik de boeken en of losse documenten op een scan set. Een scan set is een werkplek wat bestaat uit een boeken wip tafel en een computer. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een computer om de gescande foto's te kunnen bewerken. Er wordt in de studio met verschillende projecten gewerkt. Per dag werk ik meestal aan 1 dezelfde project.

Werkzaamheden:

  • Scannen van bladzijdes
  • Controleren van foto's op de computer
  • Het schoonhouden van de werkplek

Juni 2021 - Juni 2021

Order verzamelaar / Magazijn medewerker
Bedrijf: Handicare Stairlifts

Als orderpicker moet ik alle onderdelen verzamelen voor de lift stoel door middel van een bestelbon. Er waren 4 soorten stoelen en elke stoel met verschillende onderdelen. Eerst deed ik het werk via scanner en later moest ik dit uit mijn hoofd alle 4 soorten orders verzamelen. De onderdelen verzamelde ik met een lege kar en na het pakken van de order bracht ik deze volle kar naar de monteurs op een andere afdeling.

Werkzaamheden:

  • Orders verzamelen
  • Inkomende goederen controleren
  • Het schoonhouden van de werkplek
  • Goederen inruimen